Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Anholt - en tropeø i Kattegat

2. september 2013

Offentligtgjort af Baadnyt.dk

Anholt - en tropeø i Kattegat

Klik her for at komme til artiklen hos Baadnyt.dk

Sommeren havde virkelig ramt Danmark i den uge i 2008, da vi tog båden til Anholt. Sol fra en skyfri himmel, absolut ingen vind og ca. 30 graders varme - næsten som i år. Læs Katrine Bertelsen turberetning til Anholt.

Det begyndte godt. Herlig lørdag morgen, op gennem Øresund, nogenlunde vind, og sol, sol, sol. Der blev sat sejl, og det gik derudad for en halvvind. Halvanden time senere var festen slut, vinden døde, og jerngenuaen blev startet. Efter en optankning i Skovshoved blev første stop Snekkersten havn. Hyggelig lille havn, og der blev grillet en bøf. Vi var to både, en Ballad og en Drabant 24, der – af sikkerhedsmæssige årsager – havde besluttet at følges ad over det store vand til Anholt. Drabantens radio var gået i udu et par dage forinden, så de var blevet udstyret med en lille håndholdt VHF-radio, så de i det mindste kunne kalde os i Balladen, hvis påhængsmotoren lavede knuder, hvad de jo gør af og til...


comments powered by Disqus